Uddannet fysioterapeut fra Skodsborg Fysioterapiskole i januar 2004.

Igang med den 5-årige osteopat uddannelse under den belgiske skole IOA.

Er ligeledes igang med diplomuddannelsen i akupunktur, TCM (Traditionel kinesisk Medicin).

Er personlig træner for private klienter og designer træningsprogrammer efter den enkeltes behov.


Nuværende ansættelsesforhold

The Rehab
Staldgade 22, 1., 1699 København V


Du er i centrum

Som fysioterapeut kan jeg hjælpe dig med kvalificeret behandling af smerter og problemer i eksempelvis ryg, nakke, skulder eller knæ. Og uanset om dit behov for behandling er opstået akut - fx. en forstuvet ankel - eller det et problem, som har generet dig længe - som fx. smerter i ryggen.

Det dig - patienten - der er i centrum. Dit behandlingsforløb indledes med en grundig samtale, hvor jeg får indsigt i din sygehistorie. Herefter undersøger jeg dig, for at finde årsagen til dit problem og for at afdække din krops eventuelle styrker og svagheder. I nogle tilfælde kan årsagen komme af noget af det, du gør i sin dagligdag. I andre tilfælde kan det dreje sig om, hvordan du bevæger dig. Men oftest er det en kombination af de to faktorer. Dette kræver indsigt og forståelse af belastning og bevægelse, og det bestræber jeg mig på at inddrage i min behandlingsplan.

Man kan godt sige, at jeg fungerer som rådgiver og behandler, mens du er eksperten i din egen krop.

Det er mit mål at du og din sygehistorie er udgangspunkt for den undersøgelse og den handlingsplan som du og jeg i fællesskab bliver enige om. Det er dig, der sætter målsætning for behandlings- og rehabiliterings forløb. Derved kan jeg give dig en individuel og målrettet behandling, som giver mærkbare resultater.

Jeg anvender mange varierede fysioterapeutiske teknikker til at afhjælpe dine smerter og genoprette normal funktion. Heriblandt mobilisering og manipulation af led, bløddelsbehandling (altså massage), akupunktur for muskel- eller ledsmerter, stræk, facilitering af svage muskler, øvelsesterapi herunder Mckenzieteknikker for discusproblemer. I behandlingen bruger jeg desuden laserterapi, ultralyd og taping.

Her er et udsnit af de problemer, jeg kan hjælpe dig med:

Sportsskader og forstuvninger

Muskelspændinger

Fod- og ankelproblemer

Skulderproblemer

Smerter i nakke og hoved

Achilles-seneproblemer

Rygproblemer

Ischias

Piskesmæld

Migræne & Hovedpine

Svimmelhed og dårlig balance

Hofteproblemer

Knæproblemer

Musearm, tennis- og golfalbue

Fibersprængninger
Mit bachelorprojekt "On Your Toes – skadesmekanismerne til, og den fysioterapeutiske forebyggelse af tendinitis i fleksor hallucis longus hos klassiske balletdansere" (læs her), blev jeg inspireret til under mit 3 måneders praktikophold i 2003 hos New York City Ballet's fysioterapeut Marika Molnar, Westside Dance Physical Therapy.